RunningBE abonnement vanaf #71

Levertijd: Nog niet verschenen

Let op: dit abonnement op RunningBE start bij editie #71, dit nummer verschijnt begin november

Jouw kortingscode voor een maand gratis toegang tot LIFT ontvang je in een aparte email binnen twee weken na je bestelling!

Neem nu een abonnement op het magazine RunningBE en krijg een maand lang gratis toegang tot LIFT t.w.v. € 29,- (het abonnement op RunningBE wordt automatisch verlengd).

Als abonnee op RunningBE magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningBE magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren lopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig trainings-, (sport)voedings- en materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste tips, oefeningen en loopschema’s van coaches.

Op het LIFT-platform krijg je toegang tot een uitgebreide bibliotheek van videolessen, samengesteld door ervaren kinesitherapeuten. Je leert effectieve mobiliteitsoefeningen om je flexibiliteit, kracht en loopprestaties te verbeteren. Ook als je vaak in een eenzijdige houding zit of staat en daardoor regelmatig last hebt van rug-, schouder-, nek- of heuppijn, kan je terecht bij LIFT voor specifieke routines.  

Kortom, LIFT helpt je de beste loopversie van jezelf te worden. Nieuwe abonnees op RunningBE krijgen daarom een maand lang gratis toegang tot alle lessen en video’s van het populaire mobiliteitsplatform!

Ontdek LIFT - Het ultieme videoplatform voor mobiliteitsoefeningen. Altijd toegang, vanuit elke locatie, en op elk tijdstip!

Meer over LIFT en de oefeningen:  www.liftyourperformance.be

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »